Back to All Events

Palya Bea duókoncert - Get Closer Acoustic koncertsorozat

  • Barabás Villa 44 Városmajor utca Budapest, 1122 Hungary (map)

Palya Bea a magyar zenei színtér egyik meghatározó és talán legszínesebb alakja: elismert dalszerző, énekes, de ír, tanít és előadásokat is tart, nem mellesleg két kislány anyukája. Zenei anyanyelve a magyar népzene, de művészetére a cigány, bolgár, szefárd és indiai népek zenéje mellett olyan kortárs dalszerzők is hatással voltak, mint Joni Mitchell vagy Leonard Cohen. Bea leginkább saját dalait énekli, melyben egy megindítóan személyes világ tárul elénk. Ezen az estén egy gitáros segítségével fogja a dalokat reptetni, "vágyaitokat felkorbácsolni, birizgálni az érzék-és más szerveitek, különös tekintettel a fületekre és a szívetekre…„
-
Szeretnéd, ha egyszer csak neked játszaná el azt a dalt, igaz?
A Get Closer Acoustic egy olyan koncertsorozat, ahol a rajongók soha nem tapasztalt közelségbe kerülhetnek kedvenceikkel, ahol megtudhatják, “mire gondolt a költő”, ahol a középpontban végre a zene áll, “a sok lány sem sikonyál”, ahol neked éneklik azt a sokkal szebbet, ami csak a tiéd.
A havonta megrendezésre kerülő produkció célja a magyar könnyűzenei élet új irányból való megközelítése, egy olyan különleges koncertélmény megteremtése, mely során a közönség – amellett, hogy a kordonokat és a nagy tömeget hátrahagyva, szűk körben, intim hangulatban hallgatja a zenekart – közelebbről is megismerkedhet kedvenc előadóival, dalaival.

Nem árt azonban résen lenni: a Barabás Villában helyet foglaló, mindössze 130 férőhelyes rendezvénysorozatban minden zenekar csupán 1-1 koncertet ad.