Back to All Events

OK vagyok! A mentális jóllét showja

  • Belvárosi Színház 3a Károly körút Budapest, 1075 Hungary (map)

Feltöltődnél? Kreatív energiákat szeretnél? Jól jönne egy kis inspiráció? 
Tarts a Prima Medica EgészségClubbal az OK vagyok! mentális show május 12-i programján, pénteken 09.00-17.00-ig, a Belvárosi Színházban!

Összesen 21 inspiráló előadó vár, hogy elmesélje saját történetét, hogyan épült kudarcokból és sikerekből.
A nap háziasszonya: Szily Nóra, televíziós személyiség, pszichológus. 

Az OK vagyok! mentális show megoldásfókuszú rendezvény, ahol jó példák, konkrét esetek bizonyítják, hogy a legváratlanabb nehézségek, a legyőzhetetlennek látszó kihívások is megoldhatók, sőt, a megrögzött rossz szokások is átalakíthatók. A program célja a lelki állóképesség erősítése, hiteles történetek általi inspiráció és ösztönzés. 

Párkapcsolati nehézség, betegség, pályaváltás vagy álláskeresés, életközép-válság, testsúlyproblémák, gyermeknevelési sokk, magányosság – megannyi kihívás vagy probléma, amelyre különböző életszakaszainkban megoldást keresünk. A megoldáshoz vezető úton gyakran elfáradunk, leülünk, de a cél nem az ücsörgés, hanem a haladás. A résztvevők a haladásukhoz sok gyakorlatias példát, ötletet, szakértői tippet kapnak a nap folyamán, összesen 12 előadás és 2 kerekasztal-beszélgetés 21 izgalmas személyiségtől.

Részvétel feltételei: EgészségCarddal egy rendkívüli kedvezménnyel, 1000Ft-os áron vehetsz részt az egész napos rendezvényen. A jegyek eredeti ára 8000-10.000Ft.

Ha még nincs EgészségCardod, ezen az oldalon tudsz igényelni, és a rendezvényen már meg is kaphatod: https://www.egeszsegmagazin.hu/egeszsegcard/kartyaigenyles
A jelentkezés határideje: május 9. kedd, 19 óra.
A jelentkezés módja: Kérjük, küldj egy regisztrációs emailt a clubinfo@egeszsegclub.hu email címre. Küldd el nevedet, telefonszámodat, ha van a kártyád számát, ha pedig nincs, akkor azt, hogy igényeltél/igényelni szeretnél EgészségCardot. Kérlek, csak akkor regisztrálj az eseményre, ha biztosan el is tudsz jönni. A jegyek helyre és névre szólnak. 
A jegyigényléseket a visszajelzések sorrendjében tudjuk teljesíteni.

A rendezvényről bővebben: 
http://www.okvagyok.hu/

Várunk szeretettel!
Az EgészségClub Csapata