Back to All Events

Fábián Juli emlékkoncert @Budapest Park

Fábián Juli tragikusan fiatalon hunyt el 2017. december 16-án, hosszan tartó, türelemmel és erővel viselt betegség után. Az emlékére szervezett koncerten Juli egykori zenésztársai és barátai róják le tiszteletüket és elevenítik fel az énekesnő sokszínű munkásságát. A koncert programja Juli életpályáját követi végig azokon a dalokon keresztül, amiket Juli írt és rögzített, azon zenészek-énekesek tolmácsolásában, akikkel a legtöbbet lépett fel, és akikkel a legszorosabb baráti viszonyt ápolta. A koncert kiemelt blokkja lesz utolsó és legsikeresebb együttesének, a Zoohacker-rel közös hét fős "Fábián Juli & Zoohacker" zenekar fellépése, ahol Juli legkedvesebb nemzetközi és hazai pályatársai idézik fel legsikeresebb dalaikat.

A koncert bevételeit jótékony célra fordítják a szervezők: az újonnan létrehozott Fábián Juli Alapítvány számlájára kerül. Az alapítvány célja olyan zenészek támogatása, akik hosszan tartó betegség miatt nem tudnak fellépni-alkotni-dolgozni és elesnek a pénzkereset lehetőségétől. 

Tervezett program:

19:00 Gyárfás István Trió és vendégei
Közreműködik
- Berki Tamás
- Molnár Enikő

19:45 Random Trip
Közreműködik:
- MC Kemon
- Wolfie
- Vitáris Iván
- Judie Jay
- Tátrai Tibor
- Dés László

21:00 Fábián Juli & Zoohacker zenekara vendégszólistákkal
Közreműködők:
- Bata István
- Delov Jávor
- Gábor Andor
- Palásti Kovács Zoltán Zoohacker
- Premecz Mátyás
- Udvarhelyi Gábor

Vendégszólisták:
- Palya Bea
- Sena Dagadu
- Tóth Vera
- Wolf Kati
- Micheller Myrtill
- Jónás Vera
- Mező Misi
- Carl Avory (UK - A)
- Big John Whitfield (USA - A)
- Johnny K. Palmer

Hangszeres szólisták:
- Jász András
- Subicz Gábor

Valamint néhány Juli kedvenc hazai zenekaraiból:
- Ladánybene 27
- Magna Cum Laude
- Punnany Massif

JEGYÁRAK
//A koncert bevételei az újonnan létrehozott Fábián Juli Alapítvány számlájára kerülnek, melynek célja olyan zenészek támogatása, akik hosszan tartó betegségük miatt elesnek a pénzkereset lehetőségétől.