Back to All Events

Palya Bea - kisformációs koncert @Ellátóház

Tavaly ilyentájt játszottunk az Ellátóházban, ugyanígy négyesben. Cimbalmos, bőgős, dobos, én. Hirtelen nyári forróság lett a télben, együtt zenéltünk, énekeltünk, lélegeztünk a térben, ment a beszív-kifúj, elment a régi és jött az új. Életre leheltük az épp születő dalokat.
Akkor alakult meg az új zenekar, a Hazatalálok lemez akkor fogant. Ki tudja, lehet hogy most is ez lesz, valami új dolog megfogan. Ha már megfoganás, tavaly a backstage-ben koncert után sok nő és férfi fejezte ki nekem azt a vágyát, hogy szeretne velem szeretkezni. Iszonyú jólesett. Egyenlőre a hangommal és a jelenlétemmel tudok szeretkezni veletek, de úgy nagyon:
hozok pár új vázlatot, ötletet, és hagyom, hogy a zene átforrósítson és megtöltsön mindannyiunkat még több élettel. Társaim pedig áldott férfiak, óriási zenészek, öröm, hogy velem a színpadon léteznek:
Czirják Tamás - dob
Orbán György - nagybőgő
Lisztes Jenő - cimbalom

Meghallva a múltkori visszajelzéseitek, ezúttal családiasabb lesz a hangulat - limitált tehát a megvásárolható jegyek száma -, így kényelmesebben fogunk elférni. És képzeljétek, új lett a technikai felszerelés is az Ellátóházban, így még jobban fogunk szólni, mint legutóbb. :)